Investering in uw werknemers

Financieel inzicht is de basis van het bieden van rust en overzicht. Zonder dit inzicht is het naar onze overtuiging niet mogelijk om een bewuste keuze te maken ten aanzien van pensioen en financieel fit te zijn. Waar een pensioenuitvoerder alleen kijkt naar dat ene potje, kijken onze specialisten met uw werknemer naar zijn/haar totale situatie. Hiermee voorkomen we mogelijk ondoordachte keuzes en/of financiële problemen in de toekomst. Iets waar de werknemer, maar u als werkgever ook zeker niet op zit te wachten.

Interactieve planning

We bouwen het uitgebreide financieel inzicht op als een interactieve planning, waarbij we verschillende scenario’s en dus ook keuzemogelijkheden naast elkaar zetten.

Onze interactieve planning laat zien wat hoe de inkomsten en de uitgaven zich naar de toekomst ontwikkelen. Daarbij houden we natuurlijk ook rekening met de partner en de situatie dat één van beiden wegvalt.

Uw werknemer krijgt 24/7 toegang tot een persoonlijke digitaal beveiligde kluis, waarin zijn/haar planning zichtbaar is. Handig dus ook om over een jaartje nog eens in te kunnen kijken.

Naast interactieve planning bieden we ook mogelijkheden aan op het gebied van pensioenspreekuren, maar ook nazorg bij het aanvragen van pensioen.

Pensioenspreekuren

Een laagdrempelige methode om uw werknemers met korte pensioenvragen te voorzien van de juiste informatie. Onze specialisten verdiepen zich namelijk vooraf in uw pensioenregeling of eventuele andere pensioen gerelateerde regelingen (zoals bijvoorbeeld RVU-regeling), waardoor ze de vragen in begrijpelijke taal beantwoorden.

Mochten vragen meer aandacht nodig hebben, dan verwijzen wij graag naar de werkgever voor interactieve planning.

Nazorg

Fijn om inzicht gekregen te hebben, maar nu?

Pensioenvoorelkaar begeleidt uw werknemers ook graag bij het maken van de definitieve keuzes. Er zit immers geregeld meer tijd tussen het opstellen van een interactieve planning en het aanvragen van pensioen. Vandaar dat we ook deze nazorg aanbieden om uw werknemer rust te bieden en uw HR-afdeling te ontzorgen. Financieel fit zijn geeft rust!

Tarieven

We werken met heldere tarieven en stellen vooraf met u als werkgever een opdracht tot dienstverlening op. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Genoemde bedragen zijn per werknemer en exclusief BTW.

Interactieve planning met gespreksverslag (alleenstaand)€ 899
Interactieve planning met gespreksverslag (partners)€ 1199
Meer dan twee scenario’s tegen uurtarief€ 135
Begeleiding bij aanvragen pensioen op uurtarief
Pensioenspreekuur op uurtarief
Uurtarief€ 135
Genoemde bedragen zijn exclusief 21% B.T.W.