Als toegewijde pensioenexperts blijven wij altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Wij waren dan ook te gast bij het Vermogensevent 2024 in Bussum!

Het event was een ware schatkist aan informatie, boordevol frisse inzichten in de nieuwste trends en technieken voor vermogensopbouw. De sessies die de context en emoties rond beleggen belichtten, waren ook bijzonder verhelderend. Deze kennis is goud waard, vooral als het gaat om rendement op de langere termijn.

Hoogtepunt?
Zeker het luisteren naar econoom en journalist Mathijs Bouman! Zijn diepgaande expertise helpt ons om onze klanten nog beter te adviseren over slimme beleggingsopties.

Het was fantastisch om meegenomen te worden in de actualiteiten op het gebied van vermogensopbouw – een essentieel onderdeel van pensioenopbouw.

Financiële situatie van jouw medewerkers
Bij Pensioenvoorelkaar zetten we deze informatie in om een helder en volledig inzicht in de totale financiële situatie van werknemers te kunnen geven. We zorgen ervoor dat jouw werknemers uitstekend geïnformeerd zijn over hun financiële toekomst waaronder de pensioenregelingen, en dat jij als werkgever volledig ontzorgd wordt.

Mis je de tools en de tijd om de vragen over het pensioen en de financiële situatie van jouw werknemers goed te beantwoorden of wil je meer weten over hoe deze trends kunnen helpen om financiële rust te kunnen bieden? Laat ons jou en je werknemer helpen! Neem contact op.

Deel dit artikel